Sobre aquest blog

He decidit convertir aquest blog en un repositori de la meva activitat digital en diferents plataformes. Perquè sempre m’ha fet il·lusió tenir un blog i perquè mai he disposat de temps per dedicar-li.

A més, em sembla divertit recollir la meva empremta digital en un únic lloc. Actualment el contingut que es publica en aquest blog inclou:

  • Actualitzacions d’estat a Facebook (només les que inclouen #blog).
  • Tuits i retuits.
  • Tuits marcats com favorits (normalment vol dir que ho llegiré després).
  • Videos marcats com favorits a Youtube (normalment perquè m’agraden).
  • Fotos penjades a Instagram.

Per a la publicació automàtica faig servir IFTTT. Estic bastant satisfet amb el seu funcionament per Facebook, Instagram i Youtube però quan es tracta de publicar de Twitter el resultat és una mica confús. Estic investigant alternatives per automatitzar la publicació des de Twitter, s’accepten suggerències. De moment per no embrutar massa el blogroll els tuits queden arxivats a la categoria corresponent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>